Black Friday i Salling

Storcentret Salling byder på et væld af skønne produkter, og til Black Friday i Salling er der skruet ekstra ned for priserne, så du kan gøre en god handel. Hos Salling kan du finde alle de kendte mærkevarer samlet ét sted.

De forhandler alt fra tøj, sko og skønhedsprodukter til boligartikler, legetøj og bøger. Du kan derfor med garanti finde noget lækkert til dig selv eller dine kære i Sallings store udvalg og blandt deres gode Black Friday tilbud.

Salling som storcenter og online butik

Købmanden Ferdinand Salling åbnede den første lille manufakturhandel i 1906 på Strøget i Aarhus. Den lille butik har siden udviklet sig til et storcenter i Aarhus og Aalborg med mærkevarer, og Salling Group står også for Føtex, Bilka og Netto.

I Sallings storcentre står ekspedienterne klar til at hjælpe dig med spørgsmål, indpakning og andet i alle afdelingerne. Når du handler online, får du samme gode service, som du gør i Sallings storcentre i Aarhus og Aalborg. Der er nemlig hurtig levering og mulighed for indpakning, hvis du bestiller fra deres online webshop.

Gå online til Black Friday i Salling

Handler du online, gør Salling det let med overskuelige produktbeskrivelser og flotte billeder, så du får en lækker shoppeoplevelse. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte deres kundeservice, der sidder klar til at besvare dine forespørgsler.

Til Black Friday i Salling er der god chance for at finde lækre produkter til dig selv eller til én, du holder af. Der bliver de gode mærkevarer nemlig sat ned til fordelagtige priser, så du kan gøre en god handel.

Alternativer til Salling

Finder du ikke de rigtige tilbud til Black Friday i Salling, så kan du med fordel tjekke nogle af de følgende alternative webshops ud. Her kan du nemlig finde gode mærkevarer, der bliver sat ekstra ned til Black Friday.

Viser 244 resultater