Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Cyber Monday i Danmark

Cyber Monday er et amerikansk fænomen, der de sidste år har gjort sit indtog i Danmark. Det er webbutikkernes modsvar til Black Friday og en oplagt mulighed for at gøre en god handel online. Læs mere om denne store shoppedag herunder!

Du har helt sikkert hørt om Black Friday, men ved du, hvad der sker mandagen efter? Mandagen efter Black Friday skruer webshops verden over nemlig drastisk ned for priserne. Denne dag kaldes for Cyber Monday, og er internetbutikkernes svar på sort fredag, hvor de har masser af gode tilbud.

Det er altså ligesom Black Friday med masser af gode priser, men du kan foretage alle købene fra sofaen. Så husk at få skrevet en ønskeseddel, så du kan tjekke de gode tilbud og spare penge.

Webshops med Cyber Monday tilbud

I dag har langt de fleste webbutikker tilbud på mandagen efter sort fredag. Det er dog ikke alle, og det kan være besværligt at finde butikkerne med de bedste priser. Derfor har vi gjort det nemt for dig ved at samle en lang række af internetbutikkerne med de bedste tilbud.

Kig listen igennem, og klik dig ind på de butikker, der har det, du går og mangler!

Vis alle- Populære -Baby og børnBolig, hus og haveElektronikFritid og outdoorGaveideerJulMad og drikkeMode, tøj og tilbehørOplevelserSkønhed og kropsplejeSport og fitness

Viser 309 af 309 resultater

FAQ – ofte stillede spørgsmål om Cyber Monday

Cyber Monday er stadig et relativt nyt fænomen i Danmark. Derfor er der sikkert nogle ting, du er i tvivl om. Af den grund har vi samlet svarene på de oftest stillede spørgsmål om årets store, online shoppedag.

Læs listen igennem, og få svar på alle dine spørgsmål, så du er klar til at spare penge, når dagen kommer!

Hvad er Cyber Monday?

Det er ikke alle, der ved, hvad Cyber Monday er, men de fleste kender Black Friday. Black Friday eller sort fredag på dansk har eksisteret i mange år efterhånden. Det er en af årets store shoppedage, og folk strømmer til butikkerne for at få del i de gode tilbud. Cyber Monday er internetbutikkernes modsvar til Black Friday.

Dagen er også kendt under navnet Blue Monday. Fænomenet startede i 2006, og siden er det kun blevet større og større. Det begyndte i USA, men har i dag bredt sig til hele verden – heriblandt Danmark.

Shoppedagen afholdes på mandagen efter det amerikanske Thanksgiving. Den kan altså falde tidligst på den 26. november og senest den 2. december. Dagen for Thanksgiving ændrer sig nemlig hvert år, da det er den sidste torsdag i november.

Det er altså nemt at blive tvivl om, hvornår det er Cyber Monday. Derfor er det altid en god idé, at du tjekker datoen i god tid og noterer det i din kalender. På den måde går du ikke glip af de billige priser og Cyber Monday tilbud.

Nogle år slår salget på Cyber Monday faktisk salget på Black Friday. Det hænger sammen med, at udvalget ofte er større i netbutikkerne end i de fysiske butikker. Det er desuden populært at slippe for stress og jag i byen og i stedet shoppe online hjemme fra sofaen.

Hvornår er det Cyber Monday i 2024?

Cyber Monday 2024 er den 2. december. Så notér det i kalender, og hold ønskelisten klar. På den måde er du sikker på at kunne gøre nogle gode handler!

Hvor kan jeg finde gode Cyber Monday tilbud?

Der er efterhånden mange webshops, der har gode tilbud på mandagen efter Black Friday. Overvej derfor først, hvad du mangler og gerne vil købe ind til en god pris.

Herefter kan du kigge dine yndlings-webbutikker igennem og se, hvilke af dem der har tilbud. Virker det uoverskueligt? Så har vi også her på siden samlet nogle af de online butikker, der har de allerbedste tilbud. På den måde kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over, hvor du kan gøre den bedste handel.

Hvilke ting er bedst at købe på Cyber Monday?

Det er webbutikker af alle slags, der har tilbud på mandagen efter Black Friday. Derfor kan du også indkøbe alverdens ting og sager. Du kan købe få gode priser på alt fra elektronik og møbler til tøj og flyrejser.

Da der er så mange muligheder, er det også en god idé at overveje på forhånd, hvad du mangler. Det er nemlig nemt at blive fristet af alle de gode tilbud og købe for meget ind.

Det kan desuden være en god idé at begynde din indkøbsliste tidligt. Opdager du i september eller oktober ting du ønsker dig, men ikke mangler akut, så skriv det ned! Kan du vente et par måneder, kan du nemlig spare mange penge.

En af de ting, det også er oplagt at købe ind på den store shoppedag, er julegaverne. Mange har nemlig allerede lavet ønskelister i slutningen af november. Ved at købe gaverne ind her, sparer du ikke kun penge, du slipper også for stress og jag i december! Og måske bliver der råd til større julegaver i år.