Minecookies.org

Singles Day

Du har sikkert hørt om både Black Friday og Cyber Monday, men kender du også til Singles Day? Singlernes dag er en stor, kinesisk shoppedag, der de seneste år har bredt sig til resten af verden. Gå ikke glip af de gode tilbud – læs mere om dagen her!

I løbet af året kører alle butikker – både online og fysiske – en række tilbudskampagner. Det er derfor altid en god idé at holde øje med butikskataloger for at gøre en god handel.

Der er dog visse dag, hvor tilbuddene er helt vilde. Det gælder f.eks. Black Friday og Cyber Monday, som du sikkert allerede kender til. Men har du også hørt om Singles Day? Singlernes dag – som den hedder på dansk – er endnu en af de store shoppedage, hvor der kan være mange penge at spare.

Ved at være opmærksom på de store tilbudsdage som disse kan du spare mange penge. Så er du glad for at gøre en god handel, bør du ikke kun kigge i tilbudsaviser. Du bør også have indkøbslisten klar, når det er de enliges dag.  

Webshops med Singles Day tilbud

Det er ikke alle butikker, der har lige nedsatte priser på singlernes dag. Det kan desuden virke uoverskueligt at kigge alle webshops igennem i jagten på de bedste priser.

Derfor har vi lavet en liste med webshops der har de største tilbud på denne dag. På den måde kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik. Så kig listen igennem, og klik dig ind på de online butikker, som har det, du står og mangler!

Vis alleBaby og børnBolig, hus og haveElektronikFritid og outdoorMad og drikkeMode, tøj og tilbehørOplevelserSkønhed og kropsplejeSport og fitness

Viser 102 af 102 resultater

24hshop
2trendy.dk
55nord.dk
99skulpturer.dk
Abeungen.dk
Alerin.dk
AnneBrauner
Apuls.dk
Arbejdslamper.dk
Armario.dk
ASOS
Aurea.dk
barlife.dk
Bedre Nætter
BilligParfume.dk
Bio-pejs.dk
Biopejs-butikken.dk
biva.dk
Blomsterverden.dk
Boboonline.dk
Bond.dk
Boxdelux.dk
Børn i balance
BWS distribution
By Tika
bydahlliving.dk
bymagnet.com
CDON
citatplakat.dk
classicroom.dk
Coolshop.dk
CoolStuff.dk
Coop.dk
Cykelexperten.dk
Designdyret.dk
designhome.dk
Designkunst.dk
DFDS
dialaegt.dk
Ditur.dk
DuGlemmerDetAldrig.dk
E-tasker.dk
Easy-pix
Egesgave.dk
elgiganten.dk
Engkjær Nordisk
Entremøbel
Erling Christensen Møbler
ES Furniture
Etly Klarborg (Klarborg Nisser)
Euroflorist
FableWood
FC Beton
Flagshoppen
Fyr selv
Gamemore
Gardinshoppen
Gastrotools.dk
Geekd.dk
Gina Tricot
glade gaver
Go Dream
Green Goods
Haveglad
Havehandel
Havemøbelland
Hjemmets
Hoejgaardbrugskunst
Home Sweet Home
homeroom.dk
HotelSpecials
HowToSleepBetter
HUMA
Hvalsøe Design
HvidevareShoppen
Hw-homeware
Illux
ILVA
Juledug
Kabeltromlen
KræZen
Kurvemageren
Lammeskindet
LampeGuru
Lampemesteren
LforLiving
Likehome
Luksusleg
Luxlight
Luxo Living
Luxury-outdoor.dk
Mancilli.dk
Microsoft.dk
Nelly.com
Nike
Saxo
SOS Sportswear of Sweden
viator.com
vidaXL
Wallamigo.dk
Weber
Wonder Living

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om Singles Day

Denne shoppedag er stadig et relativt nyt fænomen i Danmark og resten af den vestlige verden. Derfor har du sikkert en masse spørgsmål og ting, du er i tvivl om.

Herunder kan du finde svaret på de mest stillede spørgsmål om Singles Day. På den måde kan du være helt klar og forberedt til at gøre gode handler på dagen.

Hvad er Singles Day?

Som nævnt startede fænomenet i Kina. Dagen blev første gang fejret under navnet Bachelor’s Day i 1993 blandt studerende som en slags anti-valentinsdag.

Historien fortæller, at fire unge singlefyre mødtes og diskuterede, hvordan de kunne fejre dét ikke at have en kæreste. De besluttede, at den 11. november skulle være en dag fyldt med fester, der fejrede enlige. Det siges, at de valgte den 11. november, fordi d. 11/11 repræsenterer fire 1’ere – fire enlige, der står sammen.

Dagen blev til en dag, hvor enlige verden over forkæler sig selv. Alle uden en partner blev opfordret til at købe gaver til sig selv samt at holde fester med andre singler. Derfor begyndte butikkerne også at køre Singles Day tilbud, og i dag er det en af årets største shoppedage.

Faktisk er det en endnu større shoppedag end Black Friday og Cyber Monday til sammen. I 2019 blev der brugt 7,4 milliarder dollars på Black Friday og 9,4 milliarder dollars på Cyber Monday. Det er dog stadig langt fra de 38 milliarder dollars, der blev brugt på Singles Day 2019 (kilde: techradar.pro).

Hvornår er det Singles Day?

Singles Day er den 11. november, og det er det hvert år.

Hvor kan jeg finde gode Singles Day tilbud?

Mange forskellige butikker har gode priser d. 11. november. Der er derfor rig mulighed for, at du kan gøre en masse gode handler og spare mange penge.

Denne shoppedag foregår ligesom Cyber Monday hovedsageligt online. Det betyder, at du slipper for stress og jag i butikkerne. I stedet kan du stille og roligt foretage dine køb hjemme fra sofaen.

Det første, du bør gøre, er at overveje, hvad du mangler. Lav en indkøbsliste over ting, du mangler. Herefter kan du besøge dine yndlingswebshops og se, om de har nogle gode Singles Day tilbud.

Hvis det virker uoverskueligt har vi her på siden også samlet en liste over onlinebutikkerne med de allerbedste tilbud. Dermed kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over, hvilke kendte brands der har skruet ned for priserne.

Hvad kan jeg købe på Singles Day?

Singlernes dag er jo oprindeligt tænkt som en dag, hvor enlige kan forkæle sig selv og hinanden. Det er derfor en oplagt at købe ind til lidt selvforkælelse – uanset om du er single eller ej. Så er der noget, du har ønsket dig længe, kan du købe det i gave til dig selv.

November er desuden tæt på julemåneden. En anden oplagt ting at købe ind til er derfor julen. Du kan i god tid før den 11. november spørge venner og familie om deres juleønsker. Så kan du være på forkant og klare nogle af juleindkøbene – og samtidig spare masser af penge.

Ved at købe julegaverne på singlernes dag kan du også købe større gaver for samme pris. Desuden slipper du på denne måde for julestressen i december. I stedet kan du nyde julemåneden, velvidende om at du har klaret juleindkøbene og sparet masser af penge.