Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Singles Day

Du har sikkert hørt om både Black Friday og Cyber Monday, men kender du også til Singles Day? Singlernes dag er en stor, kinesisk shoppedag, der de seneste år har bredt sig til resten af verden. Gå ikke glip af de gode tilbud – læs mere om dagen her!

I løbet af året kører alle butikker – både online og fysiske – en række tilbudskampagner. Det er derfor altid en god idé at holde øje med butikskataloger for at gøre en god handel.

Der er dog visse dag, hvor tilbuddene er helt vilde. Det gælder f.eks. Black Friday og Cyber Monday, som du sikkert allerede kender til. Men har du også hørt om Singles Day? Singlernes dag – som den hedder på dansk – er endnu en af de store shoppedage, hvor der kan være mange penge at spare.

Ved at være opmærksom på de store tilbudsdage som disse kan du spare mange penge. Så er du glad for at gøre en god handel, bør du ikke kun kigge i tilbudsaviser. Du bør også have indkøbslisten klar, når det er de enliges dag.  

Aktuelle tilbud på Singles Day - Find rabatkoder her!

Leder du efter en god handel på Singles Day, så kan du finde udvalgte rabatkoder og tilbud på listen herunder.

Viser 8 ud af 8 resultater
Rito (Spar op til 75% på garn og hobbyartikler)
Rito (Spar op til 75% på garn og hobbyartikler)

Rito.dk sælger garn og hobbyartikler på nettet. På Singles Day kører de med tilbud på garn, tilbehør og hobbyartikler med besparelser på op til 75%.
Desuden tilbyder de alle kunder en gratis gave med deres ordre.

Pris fra: 14.00 DKK.
KingsQueens (Spar 22% på modetøj)
KingsQueens (Spar 22% på modetøj)

Webshop med salg af modetøj til drenge og piger, kvinder og mænd. På Singles Day kan du spare 22%.

Pris fra: 99.00 DKK.
Sinful (Spar 11% på erotisk legetøj og tilbehør)
Sinful (Spar 11% på erotisk legetøj og tilbehør)

Der vil i anledning af Singles Day være 11% rabat på hele shoppen, og dermed også på allerede nedsatte varer. (Det gælder dog ikke deres 3 julekalendere). Rabattan bliver fratukket ved kassen. 

Pris fra: 89.00 DKK.
BilligParfume (Spar 75% på udvalgte produkter)
BilligParfume (Spar 75% på udvalgte produkter)

Parfume, beauty, hår og pleje. På Singles Day kan du spare 75% på udvalgte produkter.

Pris fra: 59.00 DKK.
Likehome (spar op til 80% på produkter til hjem, bolig og have)
Likehome (spar op til 80% på produkter til hjem, bolig og have)

Likehome har et stort udvalg af kvalitetsprodukter til hjem, bolig og have. På Singles Day kan du spare op til 80% på udvalgte varer.

Pris fra: 200.00 DKK.
Quint (spar 11% på drengetøj og streetwear)
Quint (spar 11% på drengetøj og streetwear)

qUINT.dk er landets førende webshop til drengetøj med Danmarks største udvalg af streetwear. qUINT tilbyder fri fragt på ALLE køb og i forbindelse med Singles Day kan du også benyutte rabatkoden: 11EKSTRA og spare 11% på din ordre.

Pris fra: 79.00 DKK.
Powerbanken (spar 18% på elektronik)
Powerbanken (spar 18% på elektronik)

Danmarks største og mest kendte forhandler af powerbanks, kabler, opladere, audio og covers giver 18% på Singles Day.

Brug rabatkoden: SD18 og spar 18%.

Pris fra: 150.00 DKK.
Chill Innovation (Køb 2 varer og spar 15% på den billigste)
Chill Innovation (Køb 2 varer og spar 15% på den billigste)

Chill Innovation sælger bl.a tyverisikrede tasker/rygsække, Bluetooth høretelefoner & højtalere, USB PowerBanks og USB opladere mv. På singles Day har de følgende tilbud:

Køb min. 2 varer og spar 15% ekstra på den billigste. Gælder ALLE varer - også i forvejen nedsatte varer!

Pris fra: 189.00 DKK.

Webshops med Singles Day tilbud

Det er ikke alle butikker, der har lige nedsatte priser på singlernes dag. Det kan desuden virke uoverskueligt at kigge alle webshops igennem i jagten på de bedste priser.

Derfor har vi lavet en liste med webshops der har de største tilbud på denne dag. På den måde kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik. Så kig listen igennem, og klik dig ind på de online butikker, som har det, du står og mangler!

Vis alle- Populære -Baby og børnBolig, hus og haveElektronikFritid og outdoorGaveideerJulMad og drikkeMode, tøj og tilbehørOplevelserSkønhed og kropsplejeSport og fitness

Viser 309 af 309 resultater

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om Singles Day

Denne shoppedag er stadig et relativt nyt fænomen i Danmark og resten af den vestlige verden. Derfor har du sikkert en masse spørgsmål og ting, du er i tvivl om.

Herunder kan du finde svaret på de mest stillede spørgsmål om Singles Day. På den måde kan du være helt klar og forberedt til at gøre gode handler på dagen.

Hvad er Singles Day?

Som nævnt startede fænomenet i Kina. Dagen blev første gang fejret under navnet Bachelor’s Day i 1993 blandt studerende som en slags anti-valentinsdag.

Historien fortæller, at fire unge singlefyre mødtes og diskuterede, hvordan de kunne fejre dét ikke at have en kæreste. De besluttede, at den 11. november skulle være en dag fyldt med fester, der fejrede enlige. Det siges, at de valgte den 11. november, fordi d. 11/11 repræsenterer fire 1’ere – fire enlige, der står sammen.

Dagen blev til en dag, hvor enlige verden over forkæler sig selv. Alle uden en partner blev opfordret til at købe gaver til sig selv samt at holde fester med andre singler. Derfor begyndte butikkerne også at køre Singles Day tilbud, og i dag er det en af årets største shoppedage.

Faktisk er det en endnu større shoppedag end Black Friday og Cyber Monday til sammen. I 2019 blev der brugt 7,4 milliarder dollars på Black Friday og 9,4 milliarder dollars på Cyber Monday. Det er dog stadig langt fra de 38 milliarder dollars, der blev brugt på Singles Day 2019 (kilde: techradar.pro).

Hvornår er det Singles Day?

Singles Day er den 11. november, og det er det hvert år.

Hvor kan jeg finde gode Singles Day tilbud?

Mange forskellige butikker har gode priser d. 11. november. Der er derfor rig mulighed for, at du kan gøre en masse gode handler og spare mange penge.

Denne shoppedag foregår ligesom Cyber Monday hovedsageligt online. Det betyder, at du slipper for stress og jag i butikkerne. I stedet kan du stille og roligt foretage dine køb hjemme fra sofaen.

Det første, du bør gøre, er at overveje, hvad du mangler. Lav en indkøbsliste over ting, du mangler. Herefter kan du besøge dine yndlingswebshops og se, om de har nogle gode Singles Day tilbud.

Hvis det virker uoverskueligt har vi her på siden også samlet en liste over onlinebutikkerne med de allerbedste tilbud. Dermed kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over, hvilke kendte brands der har skruet ned for priserne.

Hvad kan jeg købe på Singles Day?

Singlernes dag er jo oprindeligt tænkt som en dag, hvor enlige kan forkæle sig selv og hinanden. Det er derfor en oplagt at købe ind til lidt selvforkælelse – uanset om du er single eller ej. Så er der noget, du har ønsket dig længe, kan du købe det i gave til dig selv.

November er desuden tæt på julemåneden. En anden oplagt ting at købe ind til er derfor julen. Du kan i god tid før den 11. november spørge venner og familie om deres juleønsker. Så kan du være på forkant og klare nogle af juleindkøbene – og samtidig spare masser af penge.

Ved at købe julegaverne på singlernes dag kan du også købe større gaver for samme pris. Desuden slipper du på denne måde for julestressen i december. I stedet kan du nyde julemåneden, velvidende om at du har klaret juleindkøbene og sparet masser af penge.