Om / kontakt

Om black-friday-tilbud.dk

Black Friday har været den største handelsdag i Danmark i flere år, og meget tyder på at det er en tendens der fortsætter i en del år endnu. 

For mange giver det da også godt mening at forsøge at spare nogle penge ved at benytte sig af et af de mange forskellige Black Friday tilbud

Mange har et eller andet produkt som de ønsker sig, og som de gerne vil forsøge at købe til en bedre pris end normalt på Black Friday. Andre vælger at købe alle jule- og kalendergaver på Black Friday, så de ikke skal tænke på det i december, hvor der også er mange andre ting der skal gøres klar til jul.

Uanset om du tidligere har hadlet online eller i fysiske butikker på Black Friday eller ej, så er det noget som både butikkerne - både online og offline - gør mere ud af år efter år. Der er også nogen der ikke gør så meget ud af det eller som slet ikke gør noget, men langt de fleste har nogle produkter sat ned i dagene omkring Black Friday.

black-friday-tilbud.dk kan du finde en oversigt over butikker som har Black Friday tilbud, og du kan også forvente at finde rabatkoder som kan give dig en god Black Friday rabat hos nogle webshops. Tilmeld dig til vores nyhedsbrev, hvis du ønsker emails med aktuelle rabatkoder og gode tilbud på Black Friday og i dagen op til.

Kontakt

Ønsker du at kontakte os, kan du skrive til os på info@black-friday-tilbud.dk.

Vi modtager gerne ris/ros, forslag til forbedringer, rettelser til siden. Har du andre forespørgsler så kontakt os også gerne.

Vores adresse er:

Pilanto ApS
Rødding Præstegårdsvej 5
6630 Rødding

Vi støtter

Reklamebeskyttelse
Stopspam.dk