Juletilbud

Black Friday er i flere år blevet betragtet som startskuddet til julehandelen i USA, og gør det vel efterhånden også herhjemme i Danmark. I hvert fald viser det sig, at salget Black Friday overgår de andre store handelsdage op til jul og også efter jul. Men hvor kan du ellers købe juletilbud, og hvad kan du købe, og kan det egentlig betale sig at handle på Black Friday og andre dage med juletilbud?

Det vil i hvert fald give en besparelse. For på Black Friday og andre dage med juletilbud kan du nemlig spare rigtig mange penge på julegaverne. Så det er bare med at få hevet ønskelisterne hjem i god tid, så du kan nå at planlægge dine indkøb op til jul. Så kan du måske få råd til at lægge et par ekstra gaver under juletræet.

Kvinder benytter juletilbuddene til julegaver

Faktisk er der allerede mange, der benytter de gode tilbud i julen til julegaveindkøb. Det er dog især kvinder, der gør det. Måske fordi det ofte er kvinderne, der står for de fleste julegaveindkøb.

Men det betyder ikke, at mændene ikke benytter sig af tilbud – det er bare ikke julegaver de køber … eller i hvert fald er det julegaver til dem selv.

Hvad er juletilbud?

Det er faktisk ikke helt rigtigt, at julehandelen starter Black Friday – og senere Cyber Monday. For mange steder – i de fysiske butikker i hvert fald – starter julehandelen allerede i oktober, hvor den første julepynt bliver sat op, og de første varer sat ned.

Og det er jo netop det, juletilbud handler om – tilbud på varer op til jul.

Hvad kan du købe på juletilbud?

Det korte svar på det spørgsmål er: ALT!

Tilbud i julen handler ikke kun om julegaver, julepynt, julebelysning eller julemad. Stort set alt kan købes på tilbud i julen. Eller næsten.

For det er de færreste service- eller håndværkerydelser m.m., der kommer på tilbud i julen. Du skal ikke forvente at reparationer af taget, pudsning af vinduerne eller abonnementet til fitnesscenteret kommer på tilbud op til jul. Men der kan dog godt være nogle enkelte steder, at startgebyret bliver sat ned op til jul.

Der er også visse produkter, du sjældent – måske nærmere aldrig – vil se komme på tilbud op til jul. Det er f.eks. boliger.

Hvor finder du juletilbud?

Overalt – fra København til Aarhus – over hele landet finder du gode tilbud op til jul. Se en oversigt over de største byer her.

Du finder dem i fysiske butikker, på markeder og på nettet. Der findes nok ikke ret mange handelssteder, hvor de ikke har juletilbud.

Hvad er populært at købe?

Interessen på tilbud op til jul er bred.

Men der er et par ting, der er mere populære end andre.

F.eks. bliver der solgt meget tøj og sko. Både til børn og voksne. Men især børnefamilier bruger mange penge på tøj og sko, når der er tilbud i julen.

Men også smykker er populære. Muligvis fordi smykker normalt er kostbare, når de ikke er på tilbud. Og det er ofte ikke noget, du køber selv, men noget du ønsker dig til fødselsdag eller jul.

Inden for disse varegrupper er det hovedsageligt kvindelige købere.

Elektronik er også populært at købe, når de er på tilbud i juletiden. Computere, telefoner, tv’er, spillekonsoller, køkkenudstyr og alt muligt andet elektronik. Her er der flest mænd på banen.