Black Friday i Aarhus

Aarhus er en fantastisk shoppingby, der byder på mange forskellige muligheder for dig, der gerne vil gøre en god handel. De hyggelige og stemningsfyldte gader gør det til en ekstra hyggelig oplevelse, når du shopper i Smilets By.

Til Black Friday i Aarhus kan du gå en tur på Strøget, besøge de mange hyggelige kvarterer med små butikker eller de velassorterede storcentre og finde ekstra gode tilbud på den særlige shopping-dag.

Hvor kan man shoppe til Black Friday i Aarhus?

Til Black Friday i Aarhus er der mange muligheder for at gøre en god handel. Hvad end du er til unikt design eller vil gøre et godt køb i en af mainstreambutikkerne, så tilbyder Aarhus det. Du kan let besøge de forskellige områder i byen, der byder på unikke shopping-oplevelser, hvor det meste ligger i gåafstand.

Her får du en gennemgang af de mest oplagte steder at besøge, hvis du tager til Black Friday i Aarhus.

Aarhus’ længste gågade - Strøget

Aarhus’ længste gågade er Strøget med 850 meter, hvor du kan finde de fleste mainstream-butikker på hver side af gaden. Når du kommer med tog til Aarhus Hovedbanegård, har du let adgang til gågaden, der ligger lige ud for stationens hovedindgang.

Her forhandles alt fra tøj og mode til elektronik, bøger, og du kan gå på tilbudsjagt i storcentrene Salling eller Magasins store udvalg. Der er derfor rig mulighed for at gøre en god handel til Black Friday.

Find det unikke i Latinerkvarteret

Skal det være en unik shoppingoplevelse til Black Friday i Aarhus, så er Latinerkvarteret et godt bud. De små gader opstod i slutningen af 1400-tallet og er velbevarede. De er derfor både hyggelige at gå igennem, men de byder også på et stort udvalg af genbrugsguld, designvarer og unik mode.

Her ligger der flere usædvanlige og originale småbutikker, hvor du kan finde spændende shopping-muligheder. Til Black Friday byder de hyggelige specialforretninger, gallerier og modebutikker på lidt ekstra gode tilbud, hvis du er på udkig efter noget unikt.

Kom nemt til Bruuns Galleri

Er du mere til storcentre, så er Bruuns Galleri et besøg værd til Black Friday i Aarhus. Bruuns ligger i forlængelse af Hovedbanegården, så du kan gå direkte fra tog eller bus og ind i det flotte center. Her finder du over 100 butikker, der giver ekstra gode tilbud, når Black Friday står for døren.

Du kan både finde modebutikker, apotek, dagligvarer, restauranter, caféer og tage i biografen i Bruuns. Der er derfor rig mulighed for at bruge en hel dag i storcenteret, når de gode tilbud står for døren.

Find alt i Storcenter Nord

Kommer du i bil, så er det let og enkelt at komme til Storcenter Nord til Black Friday i Aarhus. Med en parkeringsplads lige ved storcenteret, skal du ikke bekymre dig om parkering.

Her finder du butikker, der forhandler alt fra tøj og mode, personlig pleje og sport og fritid til elektronik, legetøj og boligen.

Når du er færdig med at shoppe løs, kan du også let handle ind i dagligvarebutikkerne.

Hvad kan man købe i byen på Black Friday?

Til Black Friday i Aarhus sætter de fleste butikker ind med tilbud til deres handlende kunder. Det betyder, at du kan finde det meste i Aarhus, hvis du vil gøre en god handel til Black Friday.

Når du er færdig efter en lang dag med shopping, så bugner byen også med spændende caféer og hyggelige restauranter, hvor du efterfølgende kan stille sulten.

Hvad end du er til unik brugskunst eller gerne vil købe gadgets, mainstream-mode eller nye ting til hjemmet, så byder Smilets By dig velkommen til en fantastisk shopping-oplevelse.

Køb det du ikke finder online i stedet

Finder du ikke alt det du mangler når du har været på shoppetur til Aarhus, så kan du efterfølgende forsøge dig online. 

Find en oversigt over forskellige butikker med gode Black Friday tilbud her.