Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

Black Friday i Bilka

Skal du gøre et godt køb til Black Friday, så er hypermarkedet Bilka et godt sted at starte. Her kan du nemlig finde et bredt udvalg af mange forskellige varer til fordelagtige priser. Det gælder både hver uge, hvor de har knaldtilbud, men særligt når mærkedage såsom Black Friday er på kalenderen.

Bilka har alt, hvad du har brug for

Black Friday i Bilka garanterer dig gode priser på alt fra tekstiler, elektronik, hårde hvidevarer og mange andre produkter, som den store kæde forhandler!

Den første Bilka åbnede i 1970, og siden har danskerne valfartet til butikken, når de skal købe stort ind. Da Bilka åbnede, solgte de sig på at have et kæmpe salgsareal og parkeringspladser i hobetal. Det er stadig et af Bilkas kendetegn, selvom de også er fulgt med den teknologiske udvikling og har åbnet en webshop.

Dit hypermarked både IRL og online

Med tiden er butikken blevet forvandlet til det, de selv kalder et hypermarked, hvor du til Black Friday i Bilka kan få alt mellem himmel og jord. I Bilka de forhandler de nemlig:

Butikken fører både alle de kendte mærkevarer og sælger samtidigt deres eget budget-brand, hvis du skal bruge noget billigt og godt.

Gå online til Black Friday i Bilka

Du kan både besøge én af de mange butikker rundt om i landet til Black Friday i Bilka, men deres webshop gør det ligeledes let og bekvemt, hvis du vil undgå køerne. På Bilkas online webshop kan du klikke alt undtagen fødevarer i den online indkøbskurv. Derved undgår du at skulle afsted, når alle andre vil have fat i Bilkas gode tilbud.

Alternative webshops

Hvis du leder efter tilsvarende webshops, der forhandler samme brede udvalg som Bilka til Black Friday, så er der her nogle alternativer.

Viser 253 resultater