Sådan er Black Friday i Aalborg

Hvis man elsker at shoppe, så er Black Friday næsten en helligdag. På Black Friday har du mulighed for at finde et stort udvalg af kvalitetsvarer til gode priser i hele landet - og dermed naturligvis også i Aalborg som er Danmarks fjerde største by.

Det betyder, at Black Friday er den perfekte dag at købe alt det, som du har følt, at du har stået og manglet, eller det som du ved, at du kommer til at mangle. Det er blandt andet den perfekte mulighed for at handle ind til vintergarderoben og begynde julegaveindkøb.

Hvor er det godt at shoppe i Aalborg?

Aalborg er fyldt med spændende butikker, hvilket gør det til en super interessant shopping-by. Du vil være i stand til at finde nye og spændende butikker, som har et sortiment fyldt med interessante varer.

På Black Friday i Aalborg kan du shoppe mange forskellige steder; Aalborg storcenter, Salling, Magasin, Friis og gågaden.

Aalborg storcenter

Aalborg storcenter har åbent alle ugens dage, hvilket gør den perfekt til, når du lige mangler noget om søndagen. Det er dog ikke søndags-shopping som er vigtigt på Black Friday. Her har du alle de gode tilbud samlet under det samme tag, hvilket gør det nemt at skabe et hurtigt overblik.

Det er også super godt, hvis det skulle regne på Black Friday. Centeret er også super godt, hvis du vil ud og shoppe med din familie. Det er på mange måder nemmere at holde styr på ens børn i et center end på en gågade. Du er også sikker på, at der er noget for hele familien i centeret.

Salling

Hos Salling kan du finde en masse kvalitetsprodukter i lækkert design. De har alle de mest elskede mærker i Scandi-style. Du kan finde noget for hele familien på de mange etager i en Salling.

Du kan finde ting til garderoben og hjemmet. Du kan blandt andet finde et stort udvalg af mærker så som Hay, Selected, Ilse Jacobsen og meget mere. Derudover er Salling et af de steder som går meget op i Black Friday i Aalborg og Aarhus, hvilket betyder, at der typisk er super mange gode tilbud.

Magasin

Magasin og Salling er på mange måder ret ens, men der er stadig en masse som adskiller dem. Hvis du vil have mest ud af Black Friday i Magasin, så skal du sørge for at tilmelde dig deres Goodie-program. Der er stadig en masse gode tilbud, hvis du ikke er Goodie-medlem, men der er mange flere fordele, hvis du er.

Udover på Black Friday så er der tit en masse gode weekendstilbud, hvis du er Goodie-medlem. I Magasin kan du finde et stort udvalg af de mest elskede mærker i Danmark, når det gælder kvindemode, herremode, børnemode, bolig og skønhed.

I Magasin kører de typisk et tema i deres tilbud. Det betyder, at de typisk fokuserer mere på en bestemt type vare. Det betyder, at du blandt andet kan være heldig at finde en super god pris på årets vinterjakke.

Friis

Friis er Aalborgs nye og moderne shopping center. Det er en lækker ramme at shoppe i for hele familien. Hvis du er lidt forelsket i ideen om at shoppe i magasin, men ikke føler, at du kan finde alt der, så er Friis perfekt, da den ligger i forlængelse af Magasin.

Gågaden i Aalborg

Den største gågade i Aalborg er den kendte Bispensgade. Her kan du finde en masse spændende butikker i hyggelige rammer. Det er også her, hvor du kan finde lidt mere unikke butikker, som tit kan være svære at finde i shopping centre. Især hvis du går på nogle af de sideliggende gader kan du finde en masse små og charmerende butikker med et specielt butikssortiment. Du kan selvfølgelig også finde en masse af de mest populære butikskæder i gågaden.

Med alle disse bud kan du helt sikkert finde gode tilbud til Black Friday i Aalborg.

Fandt ikke det hele i Aalborg, så led videre online

Hvis ikke du finder alt på din indkøbsliste i Aalborg, så kan du finde webshops der har mange tilbud på Black Friday på denne liste.