Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Black Friday hos Punkt1

Udskiftning af dine hvidevarer gør ondt på pengepungen. Derfor bliver udskiftningen ofte udskudt lige til sidste øjeblik. Hvis du gerne vil være på forkant og samtidig spare en god sum penge, så skal du gå på tilbudsjagt hos Punkt1 på Black Friday.

Drømmer du om en ny støvsuger, foodprocessor eller måske en ny vaskemaskine? Så skal du gøre dig selv den tjeneste at gå på tilbudsjagt hos Punkt1 på Black Friday.

Så kan du købe, når prisen er bedst, og du får samtidig meget mere for pengene. Derudover kan det jo være, du finder noget, der har et mindre strømforbrug end dit nuværende, så du på sigt sparer endnu flere penge.

Køb dine nye hvidevarer på Black Friday

Nye hvidevarer er sjældent noget, du bare lige går ud og køber. Det er for mange nemlig et større indgreb i budgettet. Måske køber du en billigere model på grund af priserne, eller måske bliver du ved med at udskyde købet indtil, at du ikke kan strække den mere.

Du bør derfor købe dine nye hvidevarer på Black Friday. På den måde får du meget mere for pengene, og måske får du mulighed for at købe lige netop den model, du ønsker. Det kan også være, at de store besparelser gør, at du kan udskifte flere af hjemmets hvidevarer, som halter.

Alternativer til Punkt1

Punkt1 er Danmarks største hvidevarekæde, og udvalget er stort. Hvis du alligevel ikke finder lige det, du søger i første omgang, så kan du altid ty til andre lignende alternativer. Det er nemlig ikke kun Punkt1, der hopper med på Black Friday. Se forslag til alternativer herunder:

Gå på opdagelse i de mange gode tilbud, og hold øje med, hvad de forskellige butikker og webshops har at tilbyde. Der er mange penge at spare, og det er det perfekte tidspunkt at slå til.

Viser 51 resultater