Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Black Friday i Skousen

Da Black Friday opstod i sin tid, så var det tænkt som et stort udsalg, som lå på den sidste fredag i november. Det gjorde den for at give de handlende en mulighed for at hente en stor del af julesalget hjem, inden det blev december.

Nu holder både fysiske og online butikker Black Friday udsalg enten på denne ene fredag eller i flere dage i november - Og det gælder ikke kun for køb af julegaver længere. Det er i hvert fald ikke så almindeligt at give for eksempel en hjørnesofa eller en kummefryser i julegave. 

Skousen har naturligvis også en masse gode tilbud på dagen - både i deres fysiske butikker og i deres webshop.

Skousen til Black Friday

Skousen er en stor kæde af hvidevare-butikker. Det vil sige diverse køkkenmaskiner, lige fra store køle-/fryseskabe, vaskemaskiner og tørretumblere til elkedler, brødristere og så videre. De store hårde hvidevarer af god kvalitet koster nogle penge at købe, så hvis du ikke står helt akut og har brug for et komfur eller andet, så kan det virkelig godt betale sig for dig at vente med at anskaffe dig det, til det kommer på udsalg til Black Friday.

Du kan eventuelt samle dine store køb sammen, til det bliver november eller købe et elektrisk køkkenapparat på forskud, så du har den, når den gamle går i stykker. Med mange procenter i besparelser kan der være mange penge at spare på dine køkkenmaskiner. Det er naturligvis værd at tage med. Så har du også råd til noget mere.

Der er også Black Friday i andre butikker

Du kan også shoppe hårde hvidevarer og andre køkkenmaskiner i andre butikker. Det er nemlig ikke kun hos Skousen, at de hopper med på Black Friday vognen. Det er nemlig et kæmpestort fælles udsalg, som rigtig mange butikker gerne vil have andel i.

Du kan for eksempel holde øje med, hvad disse butikker har at byde på.

Viser 9 resultater