Black Friday i Helsingør

Helsingør, der i starten af 1600-tallet var Danmarks næststørste by, lader ikke meget tilbage at ønske, hvad angår indtryk og god stemning. Den mere end 800 år gamle søfartsby har i dén grad noget at byde på. Det gælder også den i slutningen af november, når der er Black Friday i Helsingør.

Byen der har det hele

Man kan faktisk sige om Helsingør at: “Så behøver du kun at handle et sted!” Alle dine indkøbsmæssige behov kan snildt dækkes indenfor et enkelt postnummer:

Meget mere kan handles når Black Friday bliver skudt i gang i Helsingør, hvor den gamle bydel med garanti kommer til at summe af liv og store forventninger.

Shopping og hyggelige pauser i gågaden

I hele området i- og omkring Helsingør Gågade er der rigeligt med muligheder for at få stimuleret shopping-trangen og få lidt lækkert til ganen til Black Friday i Helsingør.

Blandt andet kan man besøge:

  • Blue Living, der er det lækre kvinde univers, hvor du kan få alt fra velsmagende te til sko og tøj.
  • Mr. August, der er fra 1905, hører til blandt byens ældste butikker. Mr. August gør sig i den stilsikre herremode.
  • Kop og Kande og Imerco tilbyder ting til hjemmet
  • Femilet, sælger lingeri
  • Greisholm Guld Og Sølv
  • Euronics, hører til i den elektroniske afdeling.

Dette er blot for at nævne nogle få af de mange populære indkøbsmuligheder.

Hvis du under din shoppingtur trænger til en pause, så er der også rige muligheder for dette i den gamle bydel. De mange caféer og restauranter, byder på forfriskninger og måltider for enhver smag.

Helsingør Bycenter – Centrum for shopping i Helsingør

Ved Black Friday i Helsingør skal man ikke snyde sig selv for at besøge Helsingør Bycenter. Centret har ca. 25 butikker i alle tænkelige kategorier f.eks.:

Centret ligger  tæt på både Helsingør Gågade og offentlig transport. Ydermere tilbyder centret gratis parkering.

Helsingør fortjener en overvejelse, når du skal vælge hvor, du vil handle på Black Friday.

Denne historiske, maritime og virkelig hyggelige by i det Nordsjællandske, vil ikke skuffe dine behov for hverken indkøb eller forplejning.

Hamlets by, der også huser Danmarks vogter, Holger Danske, glæder sig til at byde dig velkommen til Black Friday i Helsingør.