Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

Black Friday i Imerco

Hvis du leder efter ting til hjemmet på Black Friday, så er Imerco butikken for dig. Imerco er en af de bedste butikker i Danmark, når det gælder brugskunst. Her kan du finde en masse kvalitetsvarer til stuen, køkkenet, badeværelset og soveværelset.

Det er det perfekte sted at handle, hvis du mangler alt fra sengetøj til gryder. Så hvis du længe har tænkt over, at du manglede en bestemt køkkenmaskine eller nye sofapuder, så kan det helt klart betale sig at holde øje med Imerco til Black Friday.

Black Weekend i Imerco

Imerco elsker Black Friday, faktisk elsker de det så meget, at de har lavet konceptet Black Weekend. Det betyder, at du kan få skarpe tilbud hele weekendenm hvilket er perfekt, hvis du godt kan lide at have en lille smule mere tid til at tænke over tingene. Det er især rart, hvis du overvejer at købe en ny køkkenmaskine, som tit er en lidt større investering.

Black Weekend er også de perfekte dage at handle ind, hvis du overvejer at skifte stel eller bestik. Det kan være, at du har sparet op til at kunne købe en masse Royal Copenhagen tallerkner eller Zwilling bestik.

Hvis du vælger at købe det på Black Weekend, så har du en masse penge at spare. Det kan også være, at du kender en som snart flytter ud, som skal bruge en masse ting til det. Så giver Black Weekend dig mulighed for at kunne købe nogle lidt lækrere ting til en god pris, som du kan give i julegave.

Alternativer til Black Friday i Imerco

Hvis du ikke er vild med lange køer og en risiko for, at visse varer er udsolgt, kan du overveje at shoppe online på Black Friday. Så slipper du for at traske byen rundt – du kan komme fra butik til butik med få klik.

Viser 49 resultater