Hvad er Black Weekend?

Du kender sikkert til Black Friday, men ved du, hvad Black Weekend er? For mange butikker udvider faktisk Black Friday, så der også er tilbud lørdag og søndag. På den måde kan du nå alle indkøbene uden stress og jag. Læs mere om fænomenet her på siden!

Black Friday – eller sort fredag, som det hedder på dansk – startede i USA. Det er dagen efter den amerikanske Thanksgiving og en af årets største shoppedage. Alle forhandlerne kæmper om at have de bedste tilbud, så det er et oplagt tidspunkt at gøre gode handler.

Hvad er Black Weekend?

I de seneste år er dagen også blevet udvidet, så det nu hedder Black Weekend. Tilbudsfesten er altså udvidet til også at gælde lørdag og søndag.

Det kan ofte virke uoverskueligt at skulle shoppe på dagen efter Thanksgiving. Sort fredag betyder nemlig masser af mennesker i byen og lange køer.

Gør gode handler hele weekenden

Fredag er desuden en helt almindelig hverdag, og det er ikke altid, at du har mulighed for at tage fri. Derfor er det en rigtig god idé at undersøge, hvilke butikker der også holder udsalg lørdag og søndag.

På den måde kan du nemlig også få del i udsalgsfesten uden at skulle misse arbejde eller skole. Det gør også, at du kan foretage dine indkøb i ro og mag.

Black Weekend både online og i fysiske butikker

Det er ikke kun de fysiske butikker, der fejrer lørdag og søndag efter Thanksgiving. Mange webshops kører også med masser af gode tilbud.

Vælger du at handle online, slipper du helt for de mange mennesker og lange køer. I stedet kan du købe alt på indkøbslisten hjemme fra sofaen.

Vil du gerne være på forkant? Så begynd allerede nu at undersøge, hvilke steder der fejrer weekenden med tilbud. På den måde er du helt klar til at shoppe løs og spare penge.

Andre artikler om tilbudsdagene og Black Friday

Et par af de andre store tilbusdage i Danmark er Cyber Monday og Singles day, men den største er fortsat Black Friday, som du kan læse mere om i artiklerne herunder.