Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Hvad er Black Week?

De fleste har hørt om Black Friday, men ved du også, hvad Black Week er? I dag er der nemlig mange butikker, der udvider tilbudsfesten til at gælde hele ugen. Læs mere her på siden om mulighederne for at gøre gode handler!

Sort fredag er et kendt fænomen. Det er en af årets største shoppedage, hvor butikkerne kæmper om at have de bedste priser. Udsalgsfesten blev først fejret i USA på dagen efter Thanksgiving, men har siden bredt sig til hele verden.

Hvad er Black Week?

I dag er der mange forhandlere der udvider tilbudsdagen til at gælde hele ugen. Det er dét, der kaldes Black Week. Og på den måde er der endnu større mulighed for, at du kan gøre gode handler og spare masser af penge!

Hvis du har arbejde eller går i skole, er det ekstra godt, at udsalget har bredt sig til hele ugen. Det er nemlig ikke altid til at få fri. Derfor er det rart, at du har mere end én dag til at få del i de gode priser.

Varm op til Black Friday med tilbud hele ugen

I dagene op til sort fredag begynder mange forhandlere at fejre Black Week. Det kan ses som en form for opvarmning til årets største shoppedag.

Ofte vil der i den sorte uge være tilbud, der ikke er der om fredagen. Det er altså en rigtig god idé, at du er opmærksom på dine yndlingsbutikker. Sørg derfor for at have din indkøbsliste klar i god tid, så du undgår at gå glip af en god handel.

Find en oversigt over Black Friday tilbud her og holde øje med siden i dagene før og efter Black Friday også.

Black Week – både på nettet og i fysiske butikker

Black Week fejres ikke kun i de fysiske butikker, men også i webshops på nettet. Det gør, at du har mulighed for at udnytte de nedsatte priser, uanset hvor du er.

Du skal bare have adgang til en enhed med internetforbindelse. På den måde slipper du også for de mange mennesker og lange ventetider.

Andre artikler om Black Friday

Hvis du elsker gode tilbud, så kan du også holde øje med Cyber Monday og Singles Day, men Black Friday er absolut noget af det største i Danmark. Læs mere i nogle af nedenstående artikler.