Black Friday i Kop og Kande

Når fredagen står i Black Fridays tegn, og man gerne vil have fingrene i de lækre tilbud indenfor isenkram, er shopping i Kop og Kandes fysiske butik eller webshop et sikkert valg.

Ønsker man at shoppe på den mest behagelige måde, kan dette nemt gøres fra hjemmet via Kop og Kandes webshop.

En isenkræmmerbutik med historie

Kop og Kande Black Friday er et ret nyt koncept. Butikken Kop og Kande er derimod et butikskoncept med en længere historie bag sig.

I 1984 blev butikken til Kop og Kande, efter at 54 selvstændige isenkræmmere havde sluttet sig sammen om en indkøbsforening i 1978. Butikken har dermed en lang og stolt tradition for at sælge kvalitetsprodukter indenfor isenkram.

Mærker af kvalitet til hjemmet

Kop & Kande udbyder et varieret sortiment af isenkramvarer til hjemmets mange rum og funktioner i kategorierne køkken, bord, stue, gaver, seng/bad, ude og højtider. Der er både porcelæn, glas, elektronik, køkkenredskaber, tekstiler, brugskunst i dansk design og sågar Kop og Kandes eget mærke Aldente.

Alle mærker, som Kop og Kande fører, er af høj kvalitet til fordelagtige priser.

Hold Den Store Bagedyst

I Kop og Kandes sortiment føres der en masse redskaber, skåle, gryder og elektroniske køkkenapparater til bagning i hjemmet.

Hvis hele familien eller børnene gerne vil udfolde deres bagetalent i sikre omgivelser, kan der shoppes køkkenredskaber til bagning hos Kop og Kande Black Friday til skarpe priser.

Shop nemt og bekvemt fra alternative webshops

Shopper man hjemmefra via Kop og Kandes webshop, er det oplagt at slå alle sine indkøb på nettet sammen under Black Friday.

Hvis du ikke kan finde præcist det produkt, du søger, hos Kop og Kande, findes der heldigvis mange andre webshops, der ligeldes har nogle gode tilbud til dig på Black Friday.

Viser 49 resultater