ILVA Black Friday (Tidligere IDEmøbler)

Er det på tide at give dit hjem en makeover? Det har det måske endda været længe? Men synes du, at boligudstyr koster kassen? Det behøver det ikke. Du skal bare lægge dine indkøb på Black Friday, som hvert år falder den 4. fredag i november, dagen efter thanksgiving. Tjek udvalget af møbler, boligtilbehør og brugskunst hos ILVA på Black Friday, og spar masser af penge.

ILVA har det hele, når det handler om indretning af dit hjem. Uanset hvilke rum du vil modernisere og shine op, så finder du alt fra lamper over køkkenservice til elevationssenge hos ILVA. Derudover finder du også alt til indretning af børneværelset – og en del lækkert legetøj – samt møbler og andre brugsting til terrassen eller haven.

I 2019 blev den danske kæde af møbelhuse, der tidligere hed IDEmøbler, slået sammen med ILVA. Så havde du planer om at handle IDEmøbler Black Friday, så er det hos ILVA, du finder dem.

Vær smart – køb ind hos ILVA på Black Friday

Venter du med at bestille nye møbler, interiør og brugskunst hos ILVA til Black Friday, kan du være heldig at finde lige nøjagtigt, det du ønsker dig allermest med store rabatter.

Fordelen ved at handle online er også, at du får 14 dages returret. Derudover kan du få dine varer leveret lige til din hoveddør.

Ja, du kan endda få hjælp til at bære de tunge møbler ind og placeret, hvor du ønsker det og få fjernet og bortskaffet et tilsvarende møbel. Det koster selvfølgelig ekstra, men hvad betyder det, hvis du har sparet op til 50 % på selve møblet?

Alternativer til ILVA

Vil du sammenligne ILVAs Black Friday tilbud med tilbud hos andre møbelforhandlere, så tjek f.eks.

Så har du noget at sammenligne design, udvalg og ikke mindst priser med. Alternativt kan du også lede videre i en af nedenstående online webshops eller lede efter flere Black Friday tilbud her.

Viser 62 resultater