Slå vejen forbi Illum på Black Friday

Har du nogensinde besøgt Illum? Hvis ikke, så er du gået glip af meget. Og du går glip af endnu mere, hvis ikke du besøger Illum Black Friday – 4. fredag i november. For her kan du spare op til 50 % på udvalget items fra populære brands. Så tag en tur på Strøget i København på Black Friday, og spar masser af penge.

Illum er et spektakulært stormagasin, hvor du kan få alt fra tøj og sko over accessories og skønhedsprodukter til moderne interiør til dit hjem. Du kan se det store, flotte udvalg på deres hjemmeside og beslutte dig for, hvilke produkter du vil se nærmere på – og måske købe.

Efter shoppeturen kan du nyde et måltid mad i restauranten med udsigt over København.

Hvad er Illum?

Illum er som nævnt et stormagasin. Det har eksisteret siden 2001/2002.

Du kender sikkert allerede Illums Bolighus, som blev grundlagt allerede i 1925. Dengang hed det BO. Men i 1941 skiftede det navn til Illums Bolighus. Illums Bolighus og Illum har dog i dag ingen tilknytning til hinanden.

Køb julegaverne I Illum på Black Friday

Denne ene fredag i november måned er oplagt at sætte af til juleindkøbene.

Ikke nok med, at du bliver færdig i god tid før jul og derfor kan nyde december måned uden stress og jag efter julegaverne, du får også gaverne til en meget billigere pris. Så kan du få råd til at forkæle dig selv med items fra Illums store varesortiment, eller du kan købe større eller flere gaver til familie og venner.

Alternativer til Illum

Selvom Illum har et kæmpe udvalg af kvalitetsvarer, der kan forskønne din hverdag, så er der jo flere andre steder, der er værd at besøge. Og hvor du kan købe det hele ét sted. Tjek f.eks.

Alternativt kan du gå på jagt efter gode Black Friday tilbud online i nogle af nedenstående webshops.

Viser 85 resultater