Black Friday i IKEA

De fleste kender IKEAs letgenkendelige svenske gule og blå farver og ved, at de forhandler et bredt udvalg af boligartikler. Om du lige er flyttet hjemmefra og skal bruge billige møbler, eller du bare gerne vil have skiftet ud i din indretning, så er IKEA altid et godt sted at starte.

Til Black Friday i IKEA er der ekstra gode tilbud, så du kan finde lige de møbler eller boligartikler, du har brug for til en ekstra god pris.

Køb alt til dit hjem i IKEA

IKEA gør det let, når du skal have nye møbler eller ændre på din indretning. De har seks store varehuse rundt om i landets storbyer, hvor du kan kigge på udstillinger og selv tage kasserne med saml-selv-møblerne med hjem.

IKEAs møbler er nemlig lavet, så du selv skal samle dem. Det er dog intet problem, for alle med møbeldelene følger IKEAs udførlige vedledninger, så du let kan bygge dem fra de brune kassers indhold.

Slip for besværet og gå online

Udover de store varehuse så forhandler IKEA også mange af deres produkter online. Det gør det let og overskueligt, hvis du skal have et overblik over de mange muligheder, som IKEA tilbyder.

Til Black Friday i IKEA kan det være en fordel at gå online for at handle, så du undgår at stå i kø med de mange andre tilbudssøgende handlende. Her kan du både få leveret direkte til din dør eller til et af deres varehuse, hvis du klikker et godt tilbud hjem til Black Friday i IKEA.

Alternative webshops

Kan du ikke finde det rigtige tilbud til Black Friday i IKEA, så findes der alternative webshops, hvor du kan gøre en god handel. Her er en liste over andre webshops, hvor du kan finde ekstra gode tilbud på boligartikler til Black Friday.

Viser 71 resultater

24hshop
AndLight
Bahne
barlife.dk
Bedre Nætter
BilligVVS
biva.dk
Boboonline.dk
Bolighuset Werenberg
Boxdelux.dk
By Tika
bydahlliving.dk
CDON
Coolshop.dk
designhome.dk
Dinseng.dk
Drømmeland
Easy-pix
Engsig
Entremøbel
Erling Christensen Møbler
ES Furniture
Gloria Mundi Care
Havemøbelland
Hoejgaardbrugskunst
Home Sweet Home
homeroom.dk
Hvalsøe Design
ILVA
Istol
Kabeltromlen
Kurvemageren
LampeGuru
Lampemesteren
LforLiving
Likehome
Luxlight
Luxo Living
Lyshygge.dk
ModernRoom
Montana Store
MøbelNord
Møblér
MyHomeMøbler
Nordicdream
Nordlyhome
Norliving
Nuura
Office Trend
Office2go
Packhouse
Plankoa
RAW58
Roon & Rahn
SACKit
ScandinavianDesigns
Sengefabrikken
Sengesegmentet
Sengetid
Sofa
Sofabord-online
Spisebordsstol
TrendyLiving
Tvstand
Unishop
vidaXL
Wattoo
World of Comfort
XL-Møbler
Ziito
Zity1