Black Friday i Hillerød

Når Black Friday løber af stablen, skal man overveje, hvilken by, man ønsker at shoppe de gode tilbud og rabatter i. Her skiller Black Friday i Hillerød sig ud, fordi shoppeoplevelsen kan kombineres med en kongelig oplevelse på Frederiksborg Slot.

Derudover byder Hillerød på Slotsarkaderne, der er en samling af cirka 60 butikker under samme tag. Her kan man klare alle de store indkøb til julegaver, adventsgaver og fødselsdagsgaver, fordi butikkerne er samlet på et sted.

Man skal ikke gå så langt med indkøbene, fordi Slotsarkaderne har et stort parkeringshus. Kommer man med S-toget, er der blot ti minutters gang til Slotsarkaderne.

Kombiner shoppingen med oplevelser for hele familien

Når man holder Black Friday i Hillerød, er det oplagt at aflægge byens top seværdigheder et besøg. Byen skiller sig ud ved at have et slot, der er placeret i smukt samspil med byens handelscentrum. Det kan især anbefales, at man kombinere sin shopping med at:    

  1. Besøge Frederiksborg Slot, der ligger smukt placeret i Slotssøen og er det største renæssanceanlæg i Norden.
  2. Gå en tur langs Slotssøen, der ligger i naturskønne omgivelser.  
  3. Blive klogere på Danmarks historie ved at besøge Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot.
  4. Stille sulten på en af de mange spisesteder i Slotsarkaderne eller i Hillerød centrum.  

Shop indenfor i varmen

I slutningen af november plejer temperaturerne at kalde på vinterbeklædning, og vejret kan byde på lidt af hvert. Ønsker man at shoppe under varmere forhold, er Slotsarkaderne et godt bud.

Der er en Bilka samt BR og cafeer og butikker, der fører varer i kategorierne børnetøj, dametøj, herretøj, elektronik, dagligvarer, sko, isenkram, interiør, sport, hobby og smykker.

Slotsarkaderne holder længe åbent på Black Friday i Hillerød, så alle kan nå at handle de gode tilbud efter job og studie.  

Stil sulten i smukke omgivelser

Før, under eller efter shoppingen er der rig mulighed for at vælge et godt spisested under Black Friday i Hillerød. På Slotsarkaderne kan man både spise frokost og aftensmad på café, få en lækker burger eller gå på juicebar eller kaffebar.

Der ligger desuden mange gode spisesteder i Hillerød centrum, som er et besøg værd.  

Kør direkte til Black Friday i Hillerød

Ønsker man at handle stort ind og læsse bilen med de gode tilbudsvarer, kan man parkere i Slotsarkadernes parkeringshus. Betalingen sker, når man kører ud fra parkeringshuset. Man skal blot indtaste sit nummerpladenummer i betalingsautomaten og derefter betale.

Så bliver shoppingen ikke nemmere. Hvis du ikke finder alt på din indkøbsliste i Jullerød, så kan du shoppe videre online når du kommer hjem. Find et stort overblik over butikker med gode Black Friday tilbud lige her.