Black Friday i Esbjerg

Hvert år i november bliver Black Friday afholdt i Danmark. Du kender med stor sandsynlighed konceptet – om ikke andet må du næsten have hørt det før. Hvis du ikke allerede ved det, så tyvstjal danskerne traditionen tilbage i 2013, efter USA i flere år havde stort held med den årlige tilbudsdag.

Det er en dag, hvor der er rig mulighed for at gøre nogle gode kup og indhente en række store besparelser. Derfor er der også flere gode grunde til at forberede dig.

Bor du i Esbjerg eller i nærheden af Esbjerg, bør du lægge vejen forbi gågaderne eller shoppecentrene. Nedenfor kan du finde en mindre guide til, hvor du kan shoppe i Esbjerg, og hvad du kan købe på Black Friday.

Slå dig løs på Black Friday i Esbjerg

Esbjerg er kendt for at have en lang gågade. Her finder du et hav af forskellige specialbutikker og hyggelige cafeer og restauranter, der lægger op til ideelle shoppemuligheder. Du finder også Vestjyllands største shoppecenter i byen – nemlig BROEN. Centeret er for dig, der godt kan lide tanken om at shoppe indendørs, hvor alle butikkerne er samlede under ét tag. Her finder du nemlig også mange forskellige butikker og hyggelige spisesteder, der kan benyttes i det øjeblik, du bliver træt og har brug for en shoppepause.

Hvis du allerede nu ved med dig selv, at du har en halvlang liste med ønsker, du gerne vil købe, så kan du gøre dig selv den tjeneste at vente med at shoppe til Black Friday i Esbjerg. Det kan du gøre den i slutningen af november (se datoen her), hvor stort set alle butikker i det ganske danske land slår dørene op for tilbudsjægere.

Black Friday byder på mange forskellige tilbud – både på gågaden i Esbjerg, men også i shoppecentrene. Se fordelene ved at købe ind på Black Friday nedenfor.

  • På Black Friday i Esbjerg kan du indhente store besparelser på alt det, du brændende ønsker dig
  • Black Friday holder åbent fra morgen til midnat, så der er rig mulighed for at gøre nogle vanvittige kup
  • I Esbjerg finder du både herre- og damebutikker, børnemode, genbrug, bøger, smykker og ure, ting til hjemmet og meget, meget mere
  • Vil du gerne købe alle julegaver på én gang – og ovenikøbet få mere for pengene? Så bør du gøre det på Black Friday

Disse butikker finder du i Esbjerg

Inden Black Friday rammer landet i november måned, er det altid en god idé at forberede dig inden. For eksempel er det en god idé at tjekke op på de butikker, du kan finde på Black Friday i Esbjerg. På den måde kan du lave en struktur over de ting, du skal nå at købe på selve dagen, hvor mange andre vælger at gøre det samme. Hvis du allerede vil forberede dig her og nu, så kan du for eksempel besøge dameforretninger som Rosengreen, by Lene samt LE Kirk.

Du kan også besøge Bog & idé eller JUSTASK, som er tøj til både unge og voksne mænd. Ønsker du at besøge de mere velkendte butikker i byen, kan du shoppe løs i Vestjyllands største shoppingcenter, Broen i Esbjerg. På Black Friday i Esbjerg har du altså mange forskellige muligheder for at shoppe alle de varer, du har brug for. Besøger du Broen, kan du både finde butikker som H&M, Vila, Bahne, Telia, Name it og mange flere.

Forbered dig allerede nu på landets største indkøbsdag og finde kuglepennen og papiret frem til indkøbslisterne. På sådan en dag kan du være sikker på, at du generelt får meget mere for pengene, end hvis du køber varerne til normal pris før Black Friday. Køber du julegaver samme dag, slipper du for juleræsset i stort set hele december måned.