Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Handl i Bog & Idé på Black Friday

Elsker du også at hygge på sofaen med en god bog, når det er koldt og regner udenfor? Eller lytter du til lydbøger på din vej til arbejde? Så har Bog & Idé alt det, du har brug for. Køb din næste litterære oplevelse på Black Friday, og spar penge!

Når det er køligt og vådt udenfor, er det oplagt at begynde på en ny bog. Gennem litteraturen kan du nemlig drømme dig væk til et andet univers og finde ny inspiration til hverdagen.

Hos Bog & Idé kan du finde noget til enhver smag. Uanset om du er til skøn- eller faglitteratur, barn eller voksen, læsehest eller ej. De har nemlig et stort udvalg, som hele tiden opdateres med nye titler.

Du kan desuden ikke bare få fysiske bøger, men også lydbøger og e-bøger. Og på Black Friday får du det hele til den allerbedste pris. Så gør en god handel, og køb din næste læseoplevelse på sort fredag!

Få også alt til kontoret, skolen og spilaftenen

Bog & Idé har ikke kun et stort varekatalog fyldt med alle genrer af bøger. De har også alt, du skal bruge, til kontoret og skoletasken.

Bliv f.eks. klar til næste skolesemester med et flot, nyt penalhus fyldt med dine foretrukne skriveredskaber. Du kan også overraske børnene med spændende legetøj fra LEGO® eller et sjovt brætspil for hele familien.

Mulighederne er mange, og på Black Friday er der masser af vilde tilbud. Det er desuden en god mulighed for at komme i forkøbet med julegaverne, hvis du har en læsehest i familien.

Alternativer til Bog & Idé

Bog & Idé har et stort sortiment, og de har en masse gode tilbud på fredagen efter Thanksgiving. Men de er ikke den eneste bogforhandler.

Gør den bedste handel ved også at tjekke udvalget af bøgerhos konkurrenterne. Besøg f.eks nogle af nedenstående webshops.

Viser 9 resultater