Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

Black Friday i Silvan

Hører du til blandt de mange, der altid har nogle byggeprojekter i gang derhjemme? Eller kunne din samling af haveredskaber godt trænge til at blive opgraderet?

Besøger du tit din lokale Silvan, så kender du nok til det der med at gå igennem butikken og lade dig inspirere til nye projekter, til at anskaffe dig en brændeovn, en Weber grill eller nye fliser til køkkenet.

Ser du tilbage på, hvor meget du egentlig har købt i Silvan i løbet af det seneste år, så løber det nok op. Tænk på alt det værktøj, skruer, maling, træ, maskiner og dimser, som du har slæbt hjem i årenes løb. Hvis du nu kunne få alt det til nedsat pris på Black Friday, så ville du kunne spare ret mange penge.

Gå i Silvan på Black Friday

Hvis du kan udskyde mange af dine indkøb til november, hvor Black Friday falder, vil du virkelig kunne spare mage penge på dine køb. Det kan måske være svært at udskyde dit køb, hvis du akut står og mangler en liste eller en skrue, men måske kan du planlægge dine køb sådan, at du venter med de store ting, til det bliver november.

Måske kan du også bare shoppe amok, når du ser, hvilke ting der bliver sat på tilbud. Så kan du bare tænke nogle projekter frem, hvis du for eksempel ved, at du skal i gang med at male stuen i løbet af foråret, så køb malingen på Black Friday til nedsat pris. Det giver god mening.

Der er også Black Friday i andre webshops

Selv om du måske er mest vant til at gå i Silvan, når du skal bruge noget fra et byggemarked, så findes der jo andre. Nogle standardvarer har alle byggemarkeder, men de adskiller sig alligevel ved at have et forskellige varesortiment.

Derfor kan du med fordel kigge på andre byggemarkeders Black Friday tilbud – kig også hos online webshops på Black Friday og Cyber Monday, hvor du ligeledes kan finde nogle fremragende tilbud.

Viser 144 resultater