InterSport holder Black Friday

Når hele Danmark går i sort på Black Friday, så er der en masse gode tilbud og skarpe priser at gå på jagt i. InterSport er også med på vognen. Så hvis du vil spare en god sum penge på sportstøj og sportssko, så er det nu, du skal slå til.

Årets største udsalgsdag nærmer sig, og InterSport er selvfølgelig med. Så hvis du trænger til noget nyt sportstøj eller sportssko, så er det nu, du skal gå på jagt. De har et kæmpe udvalg til både store og små, og du får nogle af de allerbedste priser.

Køb dit sportstøj og sportssko hos InterSport på Black Friday

Ved at shoppe på Black Friday – den fjerde fredag i november (se datoen her) – kan du få nogle af de største besparelser. Det betyder, at du kan købe det, du længe har ønsket dig til langt færre penge. Så hvis du længe har drømt om et par nye træningstights eller et par nye løbesko, så er det nu, du skal slå til.

Det kan også være, at julegaverne skal klares, så du i stedet kan bruge december måned på julehygge? Black Friday er en oplagt mulighed for at få styr på julegaverne i god tid. På den måde slipper du for juleræset, og du kan få meget mere for pengene. Og så får du endda det hele leveret.

Alternativer til InterSport

InterSport er ikke de eneste, der hopper med på Black Friday. Så hvis du ikke lige finder det, du søger, så findes der andre steder, hvor du også finder gode tilbud:

Her finder du et stort udvalg af sportstøj og sportssko til hele familien, hvor der også er gode rabatter. Så tag din træningsmakker eller familien under armen, så du kan finde det, der står øverst på ønskelisten.

Viser 41 resultater