Black Friday i Bauhaus

Du kender nok godt fænomenet Black Friday - altså den der sidste fredag inden december, hvor mange butikker giver den ekstra gas i forhold til at komme op med de virkelig skarpe priser. Det gælder selvfølgelig også for Bauhaus - både for deres fysiske og online butikker. De finder et ekstra gear at skrue priserne ned med.

På denne dag - eller for nogle butikkers vedkommende flere dage - i november kan du komme til at spare virkelig mange penge, hvis du benytter dig af nogle af de vilde tilbud.

Ikke kun tøj og gaver

Fra butikkernes side var Black Friday tænkt som den dag, hvor en stor del af julegavesalget skulle hives i land, men i dag sælges der ikke kun julegaver og tøj på Black Friday. Nu er det stort set inden for alle brancher, at der sælges ud.

Derfor kan det virkelig godt betale sig for dig at gemme de helt store køb til netop denne dag. Det kan være møbler, cykler, elektronik eller andet, men det kan også være i store byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, at der kaldes til stort udsalg.

Hvad kan du købe i Bauhaus?

Bauhaus er en stor kæde af byggemarkeder. Hos dem kan du købe forskellige byggematerialer, maling, værktøj, havemaskiner med meget mere. Hvis du venter med at købe den type varer til dit hus og din have, til det bliver november, så vil du alt i alt kunne spare ret mange penge. Og er det varer, som du alligevel skulle have, så kan du vinde meget ved at udskyde købene til Black Friday.

Bauhaus til Black Friday er en fest af super gode tilbud. Find dem online, eller kig ned i butikken.

Alternativer til Bauhaus

Det er ikke kun Bauhaus, der skyder de bedste tilbud af på Black Friday. Det gør flere af de store andre byggemarkeder og butikker også. Du kan for eksempel finde de skarpeste priser online.

Viser 29 resultater