Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Black Friday i Viborg

I Viborg finder du et stort udvalg af butikker, som har mange gode tilbud på Black Friday. Du finder mange forskellige slags butikker, så du kan få overstået julegaveindkøbene på én dag.

Hvis du bliver sulten i løbet af shoppeturen, kan du desuden svinge forbi én af de hyggelige cafeer for at få stillet sulten. Tager du til Black Friday i Viborg, kan du spare mange penge på julegaveindkøb eller forkælelse til dig selv.

Her kan du shoppe i Viborg

I Viborg finder du de fleste butikker i centrum af byen. Det er derfor nemt at finde de forskellige butikker, når du skal på julegaveindkøb. Da butikkerne ligger i centrum af byen, er det nemt at komme dertil med bus og tog. Stationen ligger bare 600 meter fra Sct. Mathias Centeret, og du kan derfor nemt komme til Black Friday i Viborg. Du finder desuden også gratis parkering ved Sct. Mathias Centret, hvis du er i bil.

Hvis du skal købe legetøj til ungerne i BR eller elektronik til teenageren i Elgiganten, finder du butikkerne på Holstebrovej. Her er det nemt at komme til i bil, og der er gode parkeringsmuligheder. Der er altså et stort udvalg af butikker i Viborg.

Storcenter og gågade i Viborg

Viborg byder på mange forskellige slags butikker, så der både er noget til ham, hende og børnene. I Sct. Mathias centeret kan du blandt andet finde gaver til hende i Matas, Pieces, Sct. Mathias Ure-Guld eller Hunkemöller. Du kan også finde gaver til ham i Wagner eller Ecco.

Fra Sct. Mathias Centeret bliver du ført direkte ud til Viborgs hyggelige gågade. Her finder du herre- og dametøjsbutikker, isenkrambutikker, sportsbutikker, børnetøjsbutikker og meget mere.

Til Black Friday i Viborg er der altså god mulighed for at finde den helt perfekte julegave. Så er det slut med at stresse over julegaveindkøbene i december.      

Det kan du købe på Black Friday i Viborg

Der kan være stor forskel på, hvor mange procenter de forskellige butikker har på deres varer. Du kan dog se frem til gode tilbud i butikkerne, så du kan købe julegaver til en fornuftig pris. I Viborg kan du blandt andet købe:

  • Smykker
  • Tøj
  • Elektronik
  • Køkkengrej
  • Pyntegenstande
  • Legetøj
  • Sko
  • Cremer og makeup  

Når du tager til Black Friday i Viborg, kan du altså finde lige netop den ting, som du står og mangler til billige penge. Der er et stort udvalg af butikker, som er et besøg værd på den store shoppetur.