Black Friday i Svendborg

Vil du gerne væk fra storbyerne, hvor der er proppet i butikkerne? Så kan du tage til den lille fynske perle, Svendborg. Her er fyldt med hygge, som du kommer til at nyde, imens du finder de bedste Black Friday tilbud.

Svendborg er god, hvis du ikke går så meget op i at købe nye ting på Black Friday, men gerne vil have en hyggelig aften med venner eller familie, hvor du har mulighed for at finde noget nyt til dig selv.

Hvor kan du shoppe i Svendborg?

Svendborg er en utrolig hyggelig by, og butikkerne i den gør den kun hyggeligere. Du kan finde en masse unikke små forretninger som hver kan byde på noget specielt. Du kan finde et stort udvalg af flot og unik damemode, hvilket gør Svendborg det perfekte shoppingsted, hvis du er ved at køre træt i de almindelige butikskæder.

Der er også en masse små smykkeforretninger, hvor det hele er dansk håndværk. Du kan også være heldig at finde dit nye yndlingsalbum i vinyl-kælderen eller finde en flot guitar i den lille musikforretning. Hvis du bedre kan lide kunst, så er der også en masse gallerier, som du kan kigge i.

Hvor kan du spise på Black Friday i Svendborg?

Man kan sagtens blive sulten af at gå rundt hele dagen og kigge på butikker på Black Friday i Svendborg, men så er det heldigt, at du kan kombinere din shopping med en lækker middag.

Svendborg er fyldt med lækre cafeer, som har et lækkert menukort til at stille din sult. Nogle af de mest populære er Under Uret, Børsen og Mauritz. De ligger faktisk relativt tæt på hinanden, så det er nemt at tage et kig hvert sted, inden man bestemmer sig.

Når du så føler, at du er helt færdig med at shoppe og spise, så kan du tage et hvil nede ved havnen og nyde den gode udsigt, inden du tager hjem.

Hvis du ikke finder alt på din indkøbsliste på en shoppetur i Svendborg, så kan du handle videre online når du kommer hjem.