Black Friday i Roskilde

Der holdes Black Friday i hele landet, så hvad gør Black Friday i Roskilde til en helt unik by at shoppe de gode tilbud og rabatter i? Roskilde ligger naturskønt ved Roskilde Fjord, og her er det muligt at kombinere shoppingen med unikke oplevelser indenfor gastronomi, natur og kultur.

Hvor kan du shoppe i Roskilde

Roskilde byder på en masse shoppingmuligheder. Byen byder både på shopping udendørs omkring gågaden Algade og indendørs på Ro´s Torv på Københavnsvej 29. Derved kan man nyde sin shoppeoplevelse uden at tage hensyn til vind, vejr og temperaturforhold.

Kombiner shoppingen med unikke natur – og kulturoplevelser

Det er oplagt at kombinere sin shopping med unikke oplevelser indenfor gastronomi, natur og kultur. Her kan især nævnes følgende seværdigheder og aktiviteter, der gør Black Friday i Roskilde til en helt unik oplevelse:    

  1. Besøg de unikke kulturseværdigheder Roskilde Domkirke, der er UNESCO verdensarv og Vikingeskibsmuseet, der er unik på verdensplan med de over 1000 år gamle, udstillede Skuldelev vikingeskibe.
  2. Besøg en af de mange restauranter eller cafeer, der byder på lokale råvarer og smukke placeringer ved Roskilde Fjord.
  3. Gå en tur langs Roskilde Fjord, der byder på et smukt vue ud over fjorden samt et rigt plante– og fugleliv langs de smukke vandreruter.

Gør shoppingen behagelig indendørs

Når vinden suser, og regnen rusker, og temperaturerne lægger op til varm beklædning, er det en stor fordel at kunne shoppe indendørs under varme og behagelige forhold.

Dette kan man gøre på Ro's Torv, der er et smukt arkitekttegnet indkøbscenter. Centeret har lavet et spændende program til Black Friday, hvor der er aktiviteter til børn og voksne som trylleri og bogsigneringer. Her disker butikkerne op med gode tilbud og rabatter helt til midnat.

Stil sulten med lokale råvarer

Når sulten melder sig under Black Friday i Roskilde, kan man aflægge en af de mange restauranter eller cafeer et besøg. Mange af restauranterne gør en dyd ud af at servere retter, der er baseret på lokale råvarer af høj kvalitet.

Fornem den hyggelige stemning på gågaden

I Roskilde centrum finder man den hyggelige gågade Algade med et stort udvalg af forretninger. På Black Friday i Roskilde holder butikkerne længe åben og giver dermed alle muligheden for at nå shoppingen efter fyraften.

I Algade finder man specialforretninger, der spænder vidt fra tøj, delikatesser, sko, ting til boligindretning, briller, mad og lækkerier samt legetøj og værktøj. Det er derfor oplagt at finde julegaverne og fødselsdagsgaverne her på Black Friday i Roskilde.

Finder du ikke det du søger i Roskilde på Black Friday, så kan du altid shoppe videre online når du kommer hjem.