Black Friday i Ringsted

Ringsted er ikke det første sted, hvor folk tænker, at de vil hen på Black Friday, men det er faktisk en by med en masse potentiale, når det kommer til shopping.

Hvor kan du shoppe på Black Friday i Ringsted

Du kan faktisk finde en masse gode butikker, hvis du vælger at holde Black Friday i Ringsted. Det skyldes især, at Ringsted har hele 3 forskellige gode bud på shoppe-steder; RingStedet, Ringsted Bymidte og Ringsted Outlet.

RingStedet

Det er forskel på, om folk bedst kan lide centre eller gågader. Hvis du er mest til et shoppingcenter, så er RingStedet lige noget for dig. Her kan du finde nogle af de mest elskede butikker så som Creme Fraiche, Vero Moda og Sams.

Du kan også finde små butikker som MB Fashion, Designermarket og Nordic-In & Nordic-Kids. Hvis du bliver sulten, så er der 4 forskelige spisesteder.

Ringsted Bymidte

Hvis du tager til Black Friday i Ringsted Bymidte, kan du finde et stort udvalg af spændende butikker, imens du kan nyde den friske luft. I bymidten kan det nogle gange være lidt sværere at finde ordentlig parkering, men det ekstra stor udvalg gør det det værd.

Hvis du ikke er meget til tøj, så kan du være heldig at finde gode tilbud i en af de mange delikatesse-butikker. Det vil heller ikke være helt slemt at komme hjem på Black Friday med en god flaske vin og en smule chokolade.

Ringsted Outlet

Ringsted er Danmarks eneste Outletby, så hvis du virkelig vil have et godt tilbud, så er dette stedet. Ringsted Outlet byder allerede på op til 70% af den almindelige pris, og på Black Friday har du mulighed for at få endnu bedre tilbud.

Derudover så er der et kæmpe udvalg af butikker i Ringsted Outlet. Dette er også stedet, hvis du går efter at få en god pris på mærkevare, da der findes hele 50 forskellige mærkevareoutlets i Ringsted.

Du kan finde mærker som Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Boss, By Malene Birger og mange flere.