Få den bedste Black Friday i Odense

Black Friday er den perfekte mulighed for at få nogle af de ting, som du går og mangler til en god pris. Én ting er at shoppe på nettet, men det kan faktisk tit betale sig at tage ud i en rigtig butik.

Den største ulempe ved at tage ud i butikker er, at du ikke får det samme det udvalg, som du vil gøre på nettet. Det kan du heldigvis nemt komme udenom ved at tage til en større by. En af de bedste shopping-byer i Danmark er det charmerende Odense i midten af Fyn.

Hvor kan du shoppe på Black Friday i Odense?

Odense er den tredje største by i Danmark, men det betyder ikke, at den er uoverskuelig stor. Det er nemt at komme rundt i hele byen med el-løbehjul, lejecykler og busser.

Hele Odense er fyldt med små og charmerende butikker, som kan byde dig på noget unikt. Du kan også tage hen i gågaden, hvor det hele er mere samlet.

På Black Friday i Odense har du mulighed for at shoppe i butikker, som du allerede kender. Her har du 2 muligheder: Gågaden og Rosengårdscenteret.

Gågaden i Odense

Gågaden er primært fordelt på 2 gader; Kongensgade og Vestergade, men der er også de omkringliggende gader og passager. Hvis du gerne vil have lidt ekstra hygge på din Black Friday, så kan du med fordel fokusere på de små passager som er i gågaden.

Især Brandts passage og vintapperstræde. Her kan du blandt andet finde de små hyggelige butikker, som sælger dansk håndværk og brugskunst. Hvis du derimod holder dig til Vestergade og Kongensgade, kan du finde de større butikker.

Du kan blandt andet finde en stor Magasin, Weekday, H&M, Samsøe Samsøe osv. Du kan også finde butikker som Pinoc og Mood som er mere lokale. Hvis du bliver sulten i løbet af din shoppetur, så er der fyldt med hyggelige spisesteder. Du kan finde en masse små cafeer så som Cafe Kræz, Eydes og Froggy’s. Du kan også få lækker street food på Arkaden eller Storms Pakhus.

Rosengårdscenteret

Det er ikke altid, at vejret er lige godt, og så er gågader ikke ligefrem førstevalget, når man skal ud og shoppe. Heldigvis er Rosengårdscenteret 15 minutter væk i bil fra Centrum. Her bliver du mødt af massere parkeringspladser, hvilket allerede gør det nemmere at shoppe i centeret.

Her kan du finde et stort udvalg af butikker som rækker fra alt fra delikatesser til børnetøj. I rosengårdscenteret er der hele 148 butikker inklusiv 22 spisesteder. Det er nemt at finde rundt i centeret takket være de farvekoordinerede gader. Du kan finde elskede butikker som Zara, Tommy Hilfiger, Kings and Queens, Message og Nielsens. Du kan også finde specialbutikker som The og Idé, Masai og Kunstkælderen.

Når du så bliver sulten, kan du snuppe noget mad i en af de 22 spisesteder i centeret. Hvis du ikke kan overskue at skulle lede hele centeret igennem for det rigtige sted, så kan du gå hen til Food Avenue, hvor du finder halvdelen af alle spisestederne i centeret. Du kan spise på den elskede Café Victoria, få en burger på Burger Mania eller lave din egen salat i det Grønne Køkken.

Hvad er godt at købe i Odense?

Når du tager til Black Friday i Odense, finder du hurtigt ud af, at byen har en masse godt, men der er noget, som den gør bedre end andet. Noget af det, som Odense gør bedst, er tøj, sko og brugskunst.

Der findes mange selvstændige butikker med disse temaer i Odense. Hvis du gerne vil ind i de mere specielle butikker, så er det smart at tage ud de mange sidegader og passager i gågaden. Det er typisk også disse gader, som er mest hyggelige at shoppe på til Black Friday i Odense.

Hvis du ikke finder det du søger på Black Friday i Odense, så kan du shoppe videre online når du kommer hjem. Du kan finde en oversigt over webshops med gode tilbud her.