Kaufmann Black Friday

Går du efter de populære – men oftest også dyre – brands, når du køber tøj, sko og accessories til mænd? Så skal du handle hos Kaufmann på Black Friday, så kan du få meget mere for meget mindre. Få fyldt garderoben den 4. fredag i november med tøj til fritid, arbejde og fest og til enhver årstid.

Alle de kendte mærker, som Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Lacoste, Calvin Klein og mange andre finder du hos Kaufmann. Det er kvalitet, det er stil, og det er nyeste mode. Men det betyder som regel også, at det er dyrt. Men ikke på Black Friday.

Bliv klædt på hos Kaufmann på Black Friday

Du finder alt inden for mandemode hos Kaufmann.

Det betyder, at du kan blive klædt på fra inderst til yderst fra tights og strømper over skjorter og jeans til jakker og huer. Prikken over i’et på outfittet sætter du med nogle af de mange accessories, som bælter, tasker og slips fra de ligeledes kendte brands.

Julegave til kæresten

Er det julegaven til kæresten, der går supermeget op i sit udseende og sit outfit, du er på jagt efter? Så er Black Friday en oplagt dag at foretage indkøbene hos Kaufmann på.

Så kan du måske endda være heldig at finde et helt outfit til samme pris, som du normalt skal give for et par jeans eller jakke. Og selvfølgelig fra det mærke din kæreste synes allerbedst om.

På Black Friday kan du nemlig være heldig at finde mærketøj til ekstremt nedsatte priser. Men selvfølgelig samme gode kvalitet, og uden at det er fordi, det er gået af mode.

Alternativer til Kaufmann

Kaufmann har fingeren på pulsen, når det gælder tøj til modebevidste mænd. Men der findes også andre butikker, hvor du kan finde mange af de populære mærker. Prøv f.eks. at kigge på nedenstående webshops og sammenlign tilbuddene på Black Friday.

Viser 38 resultater