Spar penge på en massagepistol til Black Friday

En massagepistol er et værktøj, som du kan bruge til restituering efter træning, eller hvis du bare har ondt i muskler og led. Den er nem at anvende, men prisen befinder sig også i den høje ende, hvis du skal have en af ordentlig kvalitet. Der kan dog være mange penge at spare, hvis du venter med at købe din massage pistil, indtil det bliver Black Friday.

Start med at finde gode tilbud på en massagepistol

Det første, du skal gøre, hvis du vil spare penge på en massagepistol til Black Friday, er at finde et godt massagepistol tilbud. Her handler det om at surfe nettet tyndt, så du er sikker på, at du har overvejet alle muligheder. Det kan du eksempelvis gøre ved at søge på Google efter ‘massagepistol’ og undersøge de enkelte resultater.

Ofte reklamerer webshops med, at de har gode tilbud til Black Friday på forskellige produkter. Det betyder, at du på forhånd kan se alle de gode tilbud, så du kan sammenligne dem og sætte dig ind i, hvilket produkt der er det bedste til den laveste pris. Det er dog ikke alle forretninger, som på forhånd skilter med deres tilbud.

Hvad er en massagepistol?

Navnet ‘massagepistol’ kan måske lyde en anelse mere voldeligt, end den i virkeligheden er. Navnet kommer af formen på massagepistolen, og det er sådan set her, ligheden stopper. Der medfølger en række hoveder til din massagepistol, som du kan udskifte, så den tilpasser sig forskellige typer af massage og muskelgrupper.

Du kan få massagepistoler i mange forskellige varianter, og de kan have forskellige hastigheder, slag i minuttet, volt, watt, batterilevetid, slagdybde og så videre. Det er dog mest almindeligt, at massagepistolen har omkring 20 hastigheder med mellem 2.800 og 3.200 slag i minuttet samt 4-6 massagehoveder, du kan skifte mellem.

En massagepistol har mange indstillingsmuligheder

De enkelte massagepistoler har mange forskellige indstillingsmuligheder, så du kan bruge den til at massere hele kroppen.  Du kan således bruge den på de steder, som er mest følsomme, men også områder, som har brug for, at der arbejdes dybt i musklen. De fleste massagepistoler er desuden trådløse og forholdsvist stille, når de er i brug.

Du kan derfor bruge den når som helst og hvor som helst. Du kan bruge den, imens du ser fjernsyn, men du kan også have den med dig på farten, så du kan bruge den, efter du har spillet en tenniskamp, fodboldkamp eller bare løbet en tur.