Sådan vælger du den rette seng når der er udsalg

Der er mange ting, der skal overvejes, når man køber en ny seng: Man skal vælge den rette størrelse, den type seng der passer til ens behov og materialet på sin nye seng. Og så er der prisen, men hold øje med Black Week tilbud fra Sengetid.dk her, da der er gode rabatter at hente på netop denne dag.

Hvad er Black Friday og hvor meget kan du spare på en ny seng?

Black Friday er en amerikansk handelsdag, der altid falder dagen efter Thanksgiving. I Danmark har Black Friday traditionen udviklet sig til at være en dag, hvor mange butikker har store rabatter på mange af deres produkter. Dette gælder også for onlinebutikker, hvor der ofte er rigtig gode tilbud at finde. 

Hvis du gerne vil have en ny seng, kan det derfor være en god idé at vente med at købe den, til Black Friday finder sted i november. På den måde kan du nemlig spare rigtig mange penge på din nye seng.

Sådan vælger du den rette seng for dig

Når man skal købe ny seng, er det vigtigt at have styr på hvilken type seng, der passer bedst til ens behov. Der findes et hav af forskellige senge på markedet, og det kan derfor være svært at finde ud af hvilken type seng, der er den rette for en selv. Først og fremmest bør man overveje størrelsen på sin nye seng. Sover man alene eller sammen med en partner? Og hvor meget plads har man i soveværelset? 

Man kan vælge en boxmadras eller en kontinentalseng, eller hvis man har behov for flere muligheder for forskellige sovestillinger eller for at sidde i sengen, kan man vælge en elevationsseng, hvor man kan regulere højden på hoved- og fodgærdet.

Nogle mennesker har også brug for en seng med indbyggede lagerpladser, eksempelvis under madrassen, da de enten ikke har plads til et separat skab eller reol ved siden af deres seng. Endelig bør man overveje materialet på sin nye sengs ramme og ben. 

Fordele ved at købe ny seng til Black Friday

Black Friday er typisk den dag, hvor der er flest tilbud på diverse varer, og det gælder ikke kun tøj og elektronik. Der er faktisk rigtig mange fordele ved at købe ny seng til Black Friday. For det første kan man finde nogle rigtig gode tilbud, da forretningerne ofte sænker priserne markant på denne dag. Endelig kan man også finde nogle rigtig gode deals på sengetilbehør såsom dyner og puder; alt sammen noget som kan være med til at forbedre ens søvnkomfort markant.