Disse ting kan du med fordel købe til black friday

Black friday er et amerikansk fænomen, som danskerne de senere år har taget til sig. På denne store, årlige indkøbsdag er der mulighed for at spare mange penge, men hvilke varer skal man holde øje med? Det ser vi nærmere på her, så læs med og bliv klar til næste gang, det er black friday, vi giver dig gode tips.

Black friday falder altid på den sidste fredag i november, og med kun få uger til jul, er det oplagt at få købt nogle af julegaverne denne dag. Hvorfor købe til fuld pris, når man kan vente til black friday og spare penge? Det er der mange mennesker, der spørger sig selv om, og svaret er, er der ikke er nogen god grund til at købe til fuld pris.

Køb din topmadras til halv pris

Det kræver ikke den store lommeregner at gennemskue, at særligt ved topmadrasser kan der være mange penge at spare ved at købe på black friday eller når der ellers er udsalg. I nogle tilfælde kan du spare helt op til halvdelen af prisen, og det vil de fleste mene, er værd at tage med. En topmadras er noget, man sjældent har akut brug for, og derfor kan man altså med fordel holde øje med prisen og slå til, når prisen er i bund. 

Planlæg dine elektronikindkøb

Også når det gælder elektronik, kan der være mange penge at spare ved at vente til black friday eller et andet stort udsalg. Ting som mobiltelefoner, spillekonsoller og computere sættes ofte ned til black friday, og hvis man har mulighed for at vente til denne dag, kan der altså være mange penge at hente. En iPhone eller iPad er ikke billig, og det kan derfor være værd at planlægge sine indkøb, så man kan få den til den lavest mulige pris og på den måde få så meget som muligt for sine penge.

Bed om ønskesedlen i god tid

Som vi var inde på tidligere, kan det være en god idé at købe nogle af julegaverne til black friday og på den måde måske få råd til de gaver, man gerne vil købe. Mange voksne vælger at droppe julegaverne til hinanden, men børnene bør ikke snydes, og da der til black friday også er mange gode tilbud på legetøj, kan det altså være værd at bede ungerne skrive deres ønskeseddel tidligt.