3 alternative produkter, du kan købe til Black Friday

Black Friday er årets største begivenhed for tilbudsjægere og andre, der bare gerne vil spare penge på produkter. Det kan dog være svært at finde ud af, hvad man egentlig skal investere i, når den store dag oprinder. Herunder finder du derfor en række bud på alternative produkter, du kan købe til Black Friday.

#1: En candyfloss-maskine

Hvem elsker ikke candyfloss? Det gør de fleste børn i hvert fald. Med en candyfloss-maskine kan du selv lave din egen candyfloss, og det er faktisk utroligt nemt. Derfor er det oplagt at købe en candyfloss til Black Friday, hvis du vil imponere ungerne eller deres venner, når der er børnefødselsdag.

En candyfloss maskine er faktisk ikke det dyreste produkt, men alligevel kan det være fornuftigt at købe den til Black Friday, hvor der er mange penge at spare. Uanset hvad, så kan den tjene som inspiration til at tænke en smule ud af boksen, når du skal finde noget at bruge dine penge på, når det bliver Black Friday.

#2: En pizzaovn

Pizzaen er for længst blevet andet end fastfood i Danmark. Det vrimler med gourmet-pizzariaer, og du kan efterhånden få pizzaer med alt tænkeligt indhold, uden det betyder, at pizzaen anses som værende junkfood. Hvis du er som de fleste andre danskere, så elsker du garanteret også pizza.

Derfor kan det være oplagt at bruge nogle af dine penge på en pizzaovn. De er ofte ikke billige, men til gengæld er der mange penge at spare, hvis du venter med at købe en til Black Friday. Den egner sig desuden godt som gave, hvis du kender én, som også er lige så glad for pizzaer, som du selv er.

#3: Et barskab

Der er noget James Bond-agtigt over et barskab. Måske fordi James Bond er kendt som en gentleman, der holder af alkohol. Med dit eget barskab kan du nemt forvandle kælderen til en ægte mancave i bedste James Bond-stil. Der findes mange forskellige barskabe, du kan investere i, men der er mange penge at spare, hvis er tålmodig.

Til Black Friday vrimler det med gode tilbud, og her kan du med garanti også finde nogle gode tilbud på barskabe. De fås som nævnt i mange forskellige versioner, og der er helt sikkert også ét som matcher både dit hjem og dit budget. Du bør dog gå efter et som er en smule diskret, hvis du skal lokke konen med på idéen om et barskab i hjemmet.